Kostvejledning

Sundhed er også den rigtige kost

Vil du tabe dig én gang for alle? Vil du have mere energi og overskud i en travl hverdag, hvor der kræves meget af dig? 

Den rigtige vejledning og kostplan tager udgangspunkt i dig og din krop. Du er unik. Og især er din krop unik. Derfor er det nødvendigt, at vi får undersøgt, hvad din krop har brug for, så vi kan finde frem til, hvordan vi når dine mål. Succeskriteriet er for mig ikke kun at tabe sig, men også at kunne holde vægttabet.

Drop de fanatiske slankekure og restriktive kostplaner. Kost og vægttab handler mere om tilvalg end fravalg, og hos mig er intet forbudt. Sammen udvikler vi din sunde tilgang til ernæring og kost.

Det er slut med slankekure, hvor du skal sulte dig igennem dagen. Slut med at føle dig uoplagt om morgenen, og gå sulten i seng. Du får en kostplan, som er realistisk at holde, der samtidig kan give dig en behagelig mæthedsfølelse, mere overskud, mere energi, bedre søvn og forøget velvære.

 

Gør din krop en tjeneste

Lad os finde en løsning sammen og give dig en hverdag med mere overskud.

Har du brug for hjælp til en kostomlægning?

Opskriften er som udgangspunkt meget simpel. Du taber dig, hvis du bruger mere energi, end du indtager. Men det kræver en fokuseret indsats.

Mit udgangspunkt er ikke, at du blot skal tabe dig. Jeg hjælper dig med at få en sund krop. En krop, der arbejder for dig og ikke imod. Med en skræddersyet kostplan, som har den korrekte sammensætning af proteiner, fedt, kulhydrater, fibre, vitaminer og mineraler, vil du mærke en forskel ikke kun på badevægten, men på humøret. Jeg laver alle mine kostplaner i Vitakost, som er en moderne kost- og ernæringsberegning, der bruges af Danmarks førende diætister, forskere og hospitaler.

Med en kostplan tilpasset dig, din familie og din hverdag kan du forebygge livstilsygdomme, tabe dig, og få en sundere krop. Investér i dig selv ved at give din krop dét, som den har brug for.